Batteri till Profoto B10/B10 Plus

Profoto Batteri till B10/B10 Plus

Artikelnummer: 1040800
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Li-Ion Batteri till Profoto B10 Air TTL

Standardbatteri till Profoto B10 Air TTL som laddas upp på mindre än 90 minuter. Laddnings indikatorn visar när batteriet är fulladdat. Batteriet går även att ladda samtidigt som du använder det.

Fördelar

  • Laddas upp på mindre än 90 minuter
  • Kan laddas och användas samtidigt
  • Räcker upp till 400 blixtar eller 75 minuter kontinuerligt inställningsljus
  • UN-Certifierat batteri, säkert att flyga med (dokumentation ingår)

Levereras med

  • Li-Ion Batteri till Profoto B10 Air TTL
  • Dokumentation

 

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.