Batteriladdare 3A för B10/B10 Plus

Profoto Batteriladdare 3A för B10/B10 Plus

Artikelnummer: 1040803
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Profoto Batteriladdare 3A för Profoto B10 Air TTL

Original batteriladdare till batteriet för Profoto B10 Air TTL. Laddaren laddar batteriet fullt på mindre än 90 minuter. Laddaren kan sitta i under användning av blixten, du kan fota och ladda samtidigt.

Levereras med 

  • Profoto Batteriladdare 3A för Profoto B10 Air TTL

 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.