Profoto Bounce Card
Profoto Bounce Card
Profoto Bounce Card

Profoto Bounce Card

Reflektera ljuset från A10, A1X och A1

Artikelnummer: 1035679
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Studsa ljuset med din A10, A1x eller A1
459 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Bounce Card till A1

Bounce Card till Profoto A1. I likhet med Dome Diffusor låter Bounce Card dig studsa ljuset och även rikta ljuset i viss mån för att skapa ett fyllnadsljus. Det skapar ett mjukt ljus med en mer riktad känsla. Bounce Card kan kombineras med andra ljusformare och Gel Kit för att skapa mer kreativa effekter.

Levereras med:

  • Mjuk transportpåse i mikrofiberduk

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.