Glaskåpa Plus 100mm. Klar. -300K 101598

Profoto Glaskåpa Plus 100mm. Klar. -300K 101598

Artikelnummer: 1023894

Extra långt, klart glasskydd för ProHead, ProTwin, Acute / D4 Head och Acute / D4 Twin. Den utökade 100 mm längden gör att den kan passa på huvuden med modelleringslampor upp till 500W. Det klara glaset ger en hårdare, skarpare ljuseffekt jämfört med ett standardfrostglasskydd.

2 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.