Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

OCF color correction gel pack

Profoto OCF color correction gel pack

Artikelnummer: 1025395
695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Profoto OCF Color Correction Gel Pack
Detta kit innehåller 20 stycken gelatinfilter i olika nyanser av orange, blå och grön och används för korrigering av färgtemperatur och balansering av blixtljus tillsammans med exempelvis solljus eller inomhusbelysning. Filtren är färdigskurna för att passa Profotos kamerablixtar och är väldigt smidiga att montera.

Kan endast användas med Profotos LED-blixtar.

Levereras med:

  • Plånbok till filtren
  • 20 st filter; 3 st Full CTO, 3 st 1/2 CTO, 3 st 1/4 CTO, 2 st 1/8 CTO, 1 st 1/2 CTB, 1 st 1/4 CTB, 1 st 1/8 CTB, 2 st Plus Green, 2 st 1/2 Plus Green, 2 st 1/4 Plus Green
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.