Raster/Softgrid RFi 50° 1x4' (30x120cm)

Profoto Raster/Softgrid RFi 50° 1x4' (30x120cm)

Artikelnummer: 1002313
1 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Raster är ett okomplicerat tillbehör som finns till reflektorer och softboxar. Rastret begränsar spridningsvinkeln på ljuset och ger dig större kontroll på vad som ska ljussättas. "Softgrid" är ett mjukt vikbart raster och finns till alla storlekar av Profoto RFi softbox (utom den allra minsta 1x1,3'). Det monteras enkelt av och på med kardborre vilket är förberett på alla RFi softboxar. Ihop vikt tar det mycket liten plats.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.