Profoto Umbrella Deep White S
Artikelnummer: 1014309

Profoto Umbrella Deep White S

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Lätt och kompakt – perfekt för både studio och location
 • Ger stor spridning av ljuset med en tydligare riktning
 • Litet paraply på 85 centimeter

Välj färg

2 419 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Profoto Deep Umbrella S har en djup, parabolisk, form än vad du ser hos traditionella paraplyer. Detta ger dig en tydligare riktning på ditt ljus, jämfört med ett traditionellt paraply. Upptäck fördelen med att arbeta med paraply både i studion och på location. Fäll upp, montera och du är redo för att fotografera.

Fördelar

 • Lätt och kompakt – perfekt för både studio och location
 • Litet paraply på 85 centimeter
 • 16 glasfiberspröt ger en parabolisk form
 • Metalldelarna är ytbehandlade för att förebygga rost och missfärgning
 • Ger stor spridning av ljuset med en tydligare riktning än ett vanligt paraply
 • Köp till en diffusionsduk för att använda ditt paraply som en softbox

Välj mellan silver, vitt eller transparent paraply

Profoto Umbrella Deep White (vitt)

Profoto Deep Umbrella White ger dig möjligheten att studsa ljuset mot en vit insida. Detta ger ett ljus med hög spridning och det upplevs som att du får ett mjukare och jämnt, diffuserat ljus med mjuka skuggor. Ju närmre motivet som paraplyet är placerat, desto mjukare blir skuggorna. Vill du använda ditt paraply som en softbox så kan du köpa till en diffusor som du fäster på paraplyet för att skapa ett ännu mjukare ljus.

Profoto Umbrella Deep Silver (silver)

Vill du förstärka ljuset och få låt mer kontrast i bilden? Då är Profoto Deep Umbrella Silver rätt paraply för dig. Paraplyet ger dig möjligheten att studsa ljuset mot en silvrig insida. Den silvriga insidan ger ett mer koncentrerat ljus med rakare stråla som inte studsar runt lika mycket, vilket ger mer kontrast och ett mer riktat ljus än ett vitt eller transparent paraply. Även till detta paraply kan du köpa till en diffusor för att transformera ditt paraply till motsvarande en softbox – perfekt för location

Profoto Umbrella Deep Translucent (transparent)

Med ett transparent paraply kan du komma riktigt nära det du ska fotografera. Du skjuter blixten igenom paraplyet och får då en mycket stor spridning på ljuset och ljuset kommer upplevas som mjukt när det placeras nära. Till detta kan du köpa till en backpanel för att få mer softbox liknande egenskaper och mindre ljusspill bakåt.

Levereras med

 • Profoto Umbrella Deep S
 • Fodral med handtag
Stativet eller paraplyhållaren i bilden ingår ej.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn