Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Studio Proline 19"

PrompterPeople Studio Proline 19"

Artikelnummer: 1019233
42 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Denna prompter är lättanvänd och fungerar på nästan alla kameror, oavsett storlek. En prompter är en text generator för att underlätta uppläsning av text, vid en nyhetssändning exempelvis. Kameran moteras på ett enkelt sätt bakom promtern, inga extra tillbehör krävs.

Fördelar:

  • Reversing monitor
  • Antireflex yta/coating
  • Justerbar i höjd och i vinkel
  • Komplett vid leverans
  • Programvara för text medföljer
  • VGA, HDMI och komposit-anslutningar
  • Transportväska

OBS!
Kameran och stativet på bilden ingår inte.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.