Ljusbord A4 super slim

Reflecta Ljusbord A4 super slim

Artikelnummer: 1032291
1 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Tunt och smidigt ljusbord i A4-storlek

Med en yta på 310x210 mm kan du smidigt granska 24 st monterade diabilder i 35 mm-ram på detta ljusbord. LED-lamporna ger en konsekvent och jämn belysning och ljusfördelning vilket gör att även kantutrymmena kan användas för granskning av film. De dimbara lysdioderna har en livslängd på ca 50.000 timmar.

Med en vikt på endast 900 gram och en tjocklek på endast 0,8 centimeter är ljuspanelen lätt att transportera och förvara.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.