Headset-hållare för myggmikrofon, till barn/junior

Røde Lav-Headset utan mikrofon junior till SmartLav/

Artikelnummer: 1024797
  • Passar upp till cirka 13 år
  • Levereras utan mikrofon
  • Ger en smidig och handsfree användning av myggmikrofon
99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Finns i webblager

Røde Lav-Headset är en mikrofonhållare för headsetbruk, utan mikrofon som kommer i tre storlekar. Denna minsta variant Junior passar till barn upp till cirka 13 år. Headset-hållaren är passar bra till exempelvis Røde SmartLav+ och Røde Lavalier myggmikrofoner.

Ergonomiskt headset utan mikrofon som ökar flexibiliteten när du använder Röde Lavier eller SmartLav+ mikrofoner. Headsetet gör att mikrofonen kommer nära munnen så att du får den optimala ljudinspelningen. Headsetet är gjort i stål och designat att hålla sin form efter upprepad användning. Baksidan av fästet har en integrerad kabelhantering så att mikrofonkabeln sitter fast ordentligt

Detta headset är i storlek junior men finns även i två andra storlekar

  • Junior - upp till 13 år
  • Medium - tonåring till vuxen
  • Large - större vuxna
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.