Røde Mikrofon Broadcaster
Artikelnummer: 310451

Røde Mikrofon Broadcaster

Mikrofon Broadcaster

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
6 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Stabil mikrofon för broadcastapplikationer

RØDE Broadcaster kondensatormikrofon med stort membran designad för att ge dig den ultimata ljudupplevelsen vid vokala utsändningar. Den används i radiomiljöer världen över, och fungerar perfekt för arbete med dubbningar till film och TV.

  • HF2 1"-kapsel med guldmembran
  • Skräddarsydd respons
  • Internt pop-filter 

HF2 1"-kapsel med guldmembran

Broadcaster har en HF2 1"-kapsel, med guldpläterat membran i stort format, som ger dig optimal ljudupptagningsförmåga.

Skräddarsydd respons

Den fylliga och högkvalitativa responsen, med en nästan skräddarsydd närhetseffekt, har gjort denna mikrofon det givna valet i radiostudios världen över.

Internt pop-filter

Mikrofonen har ett internt pop-filter, som är framtaget för att minimera klusilljud som ibland kan överbelasta mikrofonkapseln och förvränga ljudet.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.