Mikrofon Broadcaster

Røde Mikrofon Broadcaster

Artikelnummer: 310451
3 850 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

RØDE Broadcaster kondensatormikrofon med stort membran designad för att ge dig den ultimata ljudupplevelsen vid vokala utsändningar. Den används i radiomiljöer världen över, och fungerar perfekt för arbete med dubbningar till film och TV.

  • HF2 1"-kapsel med guldmembran
  • Skräddarsydd respons
  • Internt pop-filter 

HF2 1"-kapsel med guldmembran

Broadcaster har en HF2 1"-kapsel, med guldpläterat membran i stort format, som ger dig optimal ljudupptagningsförmåga.

Skräddarsydd respons

Den fylliga och högkvalitativa responsen, med en nästan skräddarsydd närhetseffekt, har gjort denna mikrofon det givna valet i radiostudios världen över.

Internt pop-filter

Mikrofonen har ett internt pop-filter, som är framtaget för att minimera klusilljud som ibland kan överbelasta mikrofonkapseln och förvränga ljudet.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.