Splitterkabel SC11 för Wireless GO

Røde SC11 SplitterCable for WIGO, 2xTRS 3,5mm-TRS 3,5mm

Artikelnummer: 1049213
  • Anslut två monoutgångar till en stereoingång
  • Skyddad kabel av hög kvalitet
  • Längd: 27,5cm
250 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

TRS-splitterkabel för anslutning av dubbla ljudutgångar

Med den här kabeln kan du ansluta två stycken monoutgångar till en stereoingång. Passar perfekt för anslutning av exempelvis två mikrofoner till en kamera, två trådlösa GO-mottagare eller varför inte en av varje.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.