DCS-1 Dubbelblixtsko för Wireless GO

Røde DCS-1 Dubbelblixtsko för Wireless GO

Artikelnummer: 1049211
  • Montera två tillbehör i din blixtsko
  • Gjord för Wireless GO, men passar även andra produkter med blixtsko
  • Inkluderade kabelhållare
249 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

DCS-1 Dubbelblixtsko för Wireless GO

DCS-1 dubbelblixtsko är ett smidigt tillbehör från Røde som utökar din kameras blixtskofäste till två och gör det enkelt att t.ex. montera två stycken WirelessGO-mikrofoner på din kamera. Tillbehöret kan även användas till andra mikrofoner, lampor eller produkter med blixtskofästen.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.