Mikrofon Podcaster

Røde Mikrofon Podcaster

Artikelnummer: 552817
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mikrofon Podcaster
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
Puffskydd WS2
3 290 SEK
Mikrofon Podcaster
Mikrofonhållare PSM-1 till Podcaster
ZP1 fodral för mikrofon
2 609 SEK
Röde Podcaster
Röde Podcaster är en dynamisk, USB-mikrofon som kombinerar kvalitet med USB-anslutning, som möjliggör inspelning direkt till en dator utan behov av en extra mixer eller ljudkort. Mikrofonen kan spela in i 18-bitars upplösning, 48 kHz sampling.En hörlursutgång på mikrofonen ger noll latency medlyssning, så att användaren kan höra exakt vad som spelas in, utan förseningar eller eko. Mikrofonenen har ett internt pop-filter, för att minimera ljud som kan överbelasta mikrofonkapsel och förvränga ljudet.

Podcaster är är fullt kompatibel med Windows Vista, Windows 7 och Mac OS X-datorer, liksom flera Linux-distributioner. Mikrofonen strömförsörjs genom USB- porten och har en LED- lampa för att indikera att den är på. Den är idealisk för podcasting, vodcasting, YouTube-videor, röstigenkänningsprogram och alla produktioner som kräver en enkel och professionell inspelning. Det är också en praktisk mikrofon för musiker och låtskrivare som vill spela in demolåtar och föredrar bekvämligheten med en USB-mikrofon men inte vill kompromissa med ljudkvaliteten.

Röde Podcaster kan också användas som en iPad mikrofon för Apple iPad (i samband med iPad Camera Connection Kit och en USB-hubb) för att tillhandahålla högkvalitativ inspelning till olika iPad ljudprogram som GarageBand.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.