Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mygga Pinmic Long

Røde Mygga Pinmic Long

Artikelnummer: 1018179
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En liten diskret mikrofon som fästs direkt på din klädsel. Huvudet är avtagbart så att stiftet på mikrofonen kan stickas genom rockslaget, skjortan/blusen etc, och sedan monteras mickhuvudet tillbaka. Denna modell (long) har längre stift för att klara av en tjock tröja eller rock.

Medföljande vattentåligt puffskydd och mini-vindskydd säkerställer kvalitetsinspelning även i tuffa vädersituationer.

Pinmik levereras i ett stryk/vattentåligt etui

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.