Studiokit från Røde med podcastmikrofon och USB-ljudkort

Røde NT1 & AI-1 Complete Studio Kit

Artikelnummer: 1037440
 • Kondensatormikrofon inkl stötdämpande mikrofonhållare + popfilter
 • USB-ljudkort med en XLR/TRS-komboingång
 • Perfekt för hemmastudio och den lilla podcastinspelningen
3 745 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

NT1 & AI-1 Complete Studio Kit
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter
4 894 SEK
NT1 & AI-1 Complete Studio Kit
SC16 USB-C - USB-C 30cm
Wave Panels Starter Kit Black
5 430 SEK

Røde NT1 & AI-1 Studio Kit innehåller en NT1 kondensatormikrofon och AI-1 USB-ljudkort för att låta dig spela in musik, podcast och voiceover i hemmet. Mikrofonen kommer komplett med stötdämpande mikrofonhållare samt popfilter och ljudkortet ger möjlighet till anslutning av en mikrofon samt medhörning via hörlursuttag.

Fördelar

 • Komplett studiokit
 • USB-interface med XLR/TRS-ingång med +48V fantommatning och hörlursuttag
 • NT1 kondensatormikrofon med SMR shockmount

Komplett studiokit

Kitet innehåller nästan allt du beöver för att börja spela in musik eller tal av högsta kvalitet. Komplettera enbart med instrument, röst och dina favoritlurar för medhörning, sedan är det bara att sätta igång.

Røde studiokit med AI-1 och NT-1 podcastmikrofon och usb-ljudkort

AI-1 USB-interface

Röde AI-1 är ett smidigt USB-interface med en Neutrick Combo Jack XLR/TRS-anslutning för både mikrofoner och instrument. Den ansluter till datorn via USB och har en 6.5mm TRS-utgång för medhörning och med ett knapptryck får du zero-latency-monitorering. Mer information och instruktioner på AI-1 finner du via Rödes instruktionsvideos.

NT1 kondensatormikrofon

Mikrofonen är hjärtat i hela uppsättningen. Röde NT1 är en professionell och extremt tyst studiomikrofon med en brusnivå på endast 4,5dbA. Höljet är tillverkat i 6061 aluminium och är väldigt tåligt mot både korrosion och repor. Den inre kapseln är upphängd i ett patenterat Lyre-system, en riktigt tålig upphängning från Rycote vilket innebär att kapseln är stödskyddad mot vibrationer.

Levereras med

 • NT1 Mikrofon
 • AI-1 USB-interface
 • SMR Shockmount
 • Popskydd
 • XLR-kabel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.