Spela in professionellt ljud på din iPhone med två myggmikrofoner

Røde SC6-L Mobile InterviewKit

Artikelnummer: 1040488
  • Två TRRS-ingångar + Stereo hörlursutgång
  • RØDE Reporter App
  • Kan användas tillsammans med VideoMics
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Spela in proffessionellt ljud på din iPhone med hjälp av RØDE SC6-L

RØDE SC6-L är ett smidigt mobiltillbehör för din Apple iOS-enhet som möjliggör professionell ljudinspelning genom två TRRS-ingångar och en stereo hörlursutgång

Fördelar:

  • Lättanvändlig och smidig
  • Två TRRS-ingångar + Stereo hörlursutgång
  • Kan användas tillsammans med VideoMics
  • RØDE Reporter App
  • Interviewkit med 2x SmartLav+

TRRS-ingångar och stereo hörlursutgång

Produkten har två stycken TRRS-ingångar och en stereo hörlursutgång vilket möjliggör användning tillsammans med två RØDE SmartLav+ mikrofoner och ett par hörlurar vilket är perfekt för diverse intervjusituationer.

Kan användas med Videomics

RØDE SC6-L kan användas med RØDE:s utbud av VideoMics tillsammans med TRRS-adaptrar så som exempelvis SC4 och SC7.

RØDE Reporter App

Mobiltillbehöret SC6-L har designats för att enkelt och smidigt kunna användas tillsammans med mobilapplikationen RØDE Reporter App. Som användare av applikationen tillsammans med SC6-L kan du bland annat ändra förstärkningssteg och skifta mellan stereo och dual-mono. Du kan också använda dual-mono-läget med andra igenkända applikationer så som till exempel Garageband eller Röstmemon.

Kit med 2x SmartLav+

Tillsammans med två stycken SmartLav+-myggor förvandlas din iOS-enhet till en fullt utrustad ljudinspelare med ett brett utbud av förinställningar genom applikationen RØDE Reporter App för att passa olika inspelningssituationer. 

Levereras med:

  • SC6-L
  • 2x SmartLav+

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.