Ljudpaket med hörlurar, stormembransmikrofon, studiohögtalare och USB-ljudkort

Røde Studiokit NT1 + K271 MKII + Rubix24 + Eris E4.5

Artikelnummer: 1053053
  • Studiomikrofon med 1"-membran och 4,5" studiohögtalare
  • 2-kanals USB-ljudkort och studiohörlurar med 50 mm element
  • Komplett kit med kablar och mikrofonstativ
9 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kraftfullt studiopaket med ljudprodukter för att komma igång med hemmastudion. Ta upp högkvalitativt ljud med stormembransmikrofonen från Røde och säkra en störningsfri ljudupptagning med en akustikskärm som förhindrar eko och monitorera inspelningen med ett par studiohörlurar från AKG. Paketet innehåller också ett ljudkort för att kunna ansluta mikrofon till din dator och ett par högtalare för att kunna njuta av din slutmix, samt kablar för att koppla in mikrofon och högtalare. Slutligen får du även med ett robust mikrofonstativ för golvplacering som ger dig många flexibla inspelningsmöjligheter.

Paketet innehåller

Røde NT1-A

Røde NT1 är en studiomikrofon perfekt för radiosändningar, podcast och ljud- och musikstudion. Mikrofonen, som är av kardioid kondensatortyp har väldigt lågt egenbrus, endast 5 dBA som gör den till en av de tystaste mikrofonerna på marknaden. Det låga bruset och den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal men även för inspelning av akustiska instrument. NT1 har låg distorsion, hög SPL-kapacitet (137dB) och ett stort dynamiskt omfång. I detta kit ingår även ett stötdämpande mikrofonfäste, löstagbart och flexibelt puffskydd på arm samt dammskydd.

AKG K271 MKII

K271 MK II kombinerar fördelarna med AKG: s circumaural design för extrem komfort och en sluten design för maximal isolering från omgivande buller. Tack vare sin XXL givare, levererar hörlurarna rent, mjukt och mycket rikt ljud. Öronkuddar i konstläder och sammet. Ett annat viktigt inslag i K271 MK II är tillägget av en switch i huvudbandet som stänger av ljudet så snart hörlurarna tas bort.

Roland Rubix24

Rubix24 är det portabla ljudkortet för dig som vill ha ett rent och detaljerat ljud i studiokvalitet. Det har preamps som har lågt brusvärde och en upplösning upp till 24-bit/192KHz. Det är tillverkat i en solid konstruktion och har en kompakt storlek vilket gör att du kan ta med dig det för musikskapande överallt. Med stöd för USB fungerar den med både PC och Mac samt att den också är kompatibel med iPad.

Presonus Eris E4.5

Studiohögtalare i PreSonus Eris-serien används över hela världen av ljudtekniker som behöver höra alla detaljer i sina inspelningar. Nu kan du uppleva rent och äkta ljud även hemma hos dig. PreSonus Eris kompakta nog att passa nästan varsom helst och passar perfekt för spel- och hemmavideoproduktion. Eris E4.5 använder samma teknik som de större Eris-modellerna för att leverera ljud i studiokvalitet med ett jämnt och exakt frekvenssvar.

Pulse PF36 Akustikskärm

PF36 från Pulse är en lätt och portabel akustikskärm som låter dig göra rena röstinspelningar i vilket rum som helst. Utsidan är av tålig alumiunium och insidan har högkvalitativ skumvaddering som absorberar ljudvågor och förhindrar att ljudet studsar i rummet; detta säkerställer en torr inspelningsmiljö utan ekon eller störningsljud. Det portabla och hopfällbara designen gör att du enkelt kan ta med dig skärmen överallt. Aluminiumpanelen är stryktålig och kommer hålla under många års användning.

König & Meyer 210/9 Microphone stand

210/9 från König & Meyer är en mer kompakt version av den klassiska 210/2. Detta golvplacerade mikrofonstativ ger dig kombinationen av hög stolpe upp till 160 cm samt en teleskopbomarm som du kan justera mellan 43 och 74 cm. Zinkgjuten bas med tre långa hopfällbara ben.

Pulse Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter

XLR-kablarna från Pulse är konstruerade med slitstarka, störningsfria material som bibehåller en hög signalkvalitet, även över längre sträckor. Kabelns kontakter har helgjutna bakstycken med metallchassi som ger en lång livslängd. I förpackningen medföljer också färgkodsringar, så att du enkelt kan hålla reda på vilken kabel som går till vilken enhet.

Roland ljudkabel 6,3 mm 1 m

Två st ljudkablar 6,3 mm till 6,3 mm för att koppla från ljudkortet till respektive högtalare. 1 meter.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.