Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5
Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5

Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Scarlett Solo + Eris E4.5

Ljudkit med studiomikrofon, hörlurar, 2-kanals ljudkort & 4,5"-studiohögtalare

Artikelnummer: 1053052
WebblagerOkänd leveranstid
Butik:
  • Kom igång med ljudstudio med vårt färdiga ljudpaket
  • Studiomikrofon, mikrofonstativ, USB-ljudkort, studiohörlurar och 4,5"-studiohögtalare samt audiokabel
  • Kondensatormikrofon inkl stötdämpande hållare, popfilter och XLR-kabel
  • 4,5" högtalare i par för studiomonitorering
6 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Detta ljudpaket innehåller det du behöver för att skapa en egen ljudstudio i ditt hem och innehåller en studiomikrofon från Røde, ett par kraftiga studiohögtalare och USB-ljudkort med dubbla kanaler från Focsurite samt ett par studiohörlurar från SP TECH. Du får även med ett mikrofonstativ samt en ljudkabel för att ansluta högtalarna till ditt ljudkort. Detta studiokit löser det mesta, både för att ta upp ljud och leverera ut ett slutresultat med ärlig och klar ljudbild, perfekt för både musikinspelning, poddcast eller vlogg och streaming.

Paketet innehåller

  • Mikrofon - Røde NT1-A studiokit
  • Hörlurar - SP TECH Headphones AH-1 50mm
  • Ljudkort - Scarlett Solo 3rd Gen
  • Högtalare - Presonus Eris E34.5
  • Stativ - König & Meyer 210/9
  • Två stycken Pulse ljudkabel tele-tele 3 meter

Røde NT1-A studiokit

Røde NT1-A är en kondensatormikrofon perfekt för sång och tal i studio eller för podcast. Mikrofonen kommer med ett studiokit där ett stötdämpande fäste, pop filter samt sex meter XLR-kabel ingår. Studiomikrofonen ha väldigt lågt egenbrus på endast 5 dBA som ihop med den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal, men även för inspelning av akustiska instrument. NT1-A har låg distortion, klarar högt ljudtryck och har ett stort dynamiskt omfång. Det låga bruset gör denna mikrofon till en av de tystaste på marknaden.

SP TECH Headphones AH-1 50mm

Njut av din musik i ett par rejäla studiohörlurar. AH-1 från SP Tech har en justerbar huvudbygel som vilar lätt ovanpå huvudet, medan de mjuka öronkuddarna sluter tätt runt om dina öron och både stänger inne din musik för dig samtidigt som de isolerar ljud från din omgivning så du kan ge full fokus på detaljerna. SP Tech AH-1 passar lika bra för studiomonitorering som till HiFi-lyssning med sina 50 mm stora hörlurselement som ger dig en kraftfull bas, krispig diskant och detaljerad ljudbild.

Focusrite Scarlett Solo

Focusrite Scarlett Solo 3rd Gen är ett externt ljudkort för inspelning av dig och din gitarr. Den tredje generationen Scarlett Solo har två analoga ingångar - en mikrofoningång samt en ingång för instrument- och linjesignal. Ljudkortet har även balanserade utgångar till högtalare samt en hörlursutgång. Scarlett Solo ansluts via USB, fungerar både i macOS och i Windows, samt levereras med ett stort mjukvarupaket.

Presonus Eris E4.5

Studiohögtalare i PreSonus Eris-serien används över hela världen av ljudtekniker som behöver höra alla detaljer i sina inspelningar. Nu kan du uppleva rent och äkta ljud även hemma hos dig. PreSonus Eris kompakta nog att passa nästan varsom helst och passar perfekt för spel- och hemmavideoproduktion. Eris E4.5 använder samma teknik som de större Eris-modellerna för att leverera ljud i studiokvalitet med ett jämnt och exakt frekvenssvar.

König & Meyer mikrofonstativ

210/9 från König & Meyer är en mer kompakt version av den klassiska 210/2. Detta golvplacerade mikrofonstativ ger dig kombinationen av hög stolpe upp till 160 cm samt en teleskopbomarm som du kan justera mellan 43 och 74 cm.

Pulse telekabel 3m

Två stycken ljudkablar tele-tele 6,3mm för att koppla från ljudkortet till respektive högtalare.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.