Mikrofonhållare InVision INV 7HG MKIII

Rycote Mikrofonhållare InVision INV 7HG MKIII

Artikelnummer: 1020963
729 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

InVision INV 7HG MKIII
Denna mikrofonhållare passar mikrofoner som har en diameter på 19-34 mm. Den kommer till sin rätt med framtunga mikrofoner eller mikrofoner som använde en Softie eller Baby Ballgag-vindskydd. InVision är designad för att vara diskret och användas med kameramonterade mikrofoner. Hållaren isolerar mikrofonen från kameraljud.

Lista med kompatibla mikrofoner (Rycote.com).

Levereras med:

  • InVision Lyre 43 mm
  • Standard Lyre 70 mm
  • Mounting Bars Standard 25 mm
  • Monting Bars Large 70 mm
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.