Rycote Mikrofonhållare InVision INV 7HG MKIII

Rycote Mikrofonhållare InVision INV 7HG MKIII

Mikrofonhållare InVision INV 7HG MKIII

Artikelnummer: 1020963
WebblagerFinns i webblager
Butik:
729 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

InVision INV 7HG MKIII
Denna mikrofonhållare passar mikrofoner som har en diameter på 19-34 mm. Den kommer till sin rätt med framtunga mikrofoner eller mikrofoner som använde en Softie eller Baby Ballgag-vindskydd. InVision är designad för att vara diskret och användas med kameramonterade mikrofoner. Hållaren isolerar mikrofonen från kameraljud.

Lista med kompatibla mikrofoner (Rycote.com).

Levereras med:

  • InVision Lyre 43 mm
  • Standard Lyre 70 mm
  • Mounting Bars Standard 25 mm
  • Monting Bars Large 70 mm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.