Rycote Mini Windjammer DPA 4080
Artikelnummer: 1054150

Rycote Mini Windjammer DPA 4080

Mini Windjammer DPA 4080

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Reduceras prassel från kläder
  • Reduceras vindljud upp till 12dB
459 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Mini Windjammer DPA 4080 är designad för användning med Lavalier-mikrofoner som bärs utanpå kläderna, Lavalier Windjammer är den mest robusta av Rycotes subminiatyr Lavalier-mikrofonprodukter. Den är lämplig för användning i blåsiga utomhusintervjuförhållanden och minskar avsevärt mikrofonljud och prasslande kläder, samtidigt som det ger ett effektivt vindskydd. Lavalier Windjammer finns i en rad svarta, gråa och vita som standard. Andra färger finns också tillgängliga på begäran så att du kan välja rätt matchning för ditt valda plagg.

Fördelar

  • Sänker vindljud med upp till 12dB
    Reducerar klädprassel och mikrofon läckage

Leveras med

  • Rycote Mini Windjammer DPA 4080
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.