Portable recorder suspension (<300g)

Rycote Portable recorder suspension (<300g)

Artikelnummer: 321806
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Rycote Portable Audio Recorder Suspension
Detta är en kombination av ett högklassigt vindskydd och ett dämpat fäste för portabla ljudinspelare. Användes lämpligen på mickstativ, boom eller blixtskofäste. Den har även en 180-graders led som gör det enkelt att vrida och justera mikrofonerna mot ljudkällan.

Passar både i blixtskon, på boomen och på det medföljande handtaget.

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.