Rycote Puffskydd 30/55
Artikelnummer: 1010521

Rycote Puffskydd 30/55

Puffskydd 30/55

Webblager
Okänd leveranstid
Butikslager:
159 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Detta puffskydd är diskret, lätt att dra på och designat för att skydda mikrofonen mott lätt vind och brus. Tillverkad i högkvalitativt, tåligt skummaterial och erbjuder upp till 20 dBs dämpning av vindbrus, samtidigt som den inte tappar ljudkvalitet. Tillverkad för Rycote och skyddar mot fukt och UV-strålar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.