Rycote Puffskydd 30/55

Rycote Puffskydd 30/55

Puffskydd 30/55

Artikelnummer: 1010521
WebblagerFörväntas i webblager 2022-06-03
Butik:
139 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Detta puffskydd är diskret, lätt att dra på och designat för att skydda mikrofonen mott lätt vind och brus. Tillverkad i högkvalitativt, tåligt skummaterial och erbjuder upp till 20 dBs dämpning av vindbrus, samtidigt som den inte tappar ljudkvalitet. Tillverkad för Rycote och skyddar mot fukt och UV-strålar.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.