Puffskydd 30/55

Rycote Puffskydd 30/55

Artikelnummer: 1010521
139 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Detta puffskydd är diskret, lätt att dra på och designat för att skydda mikrofonen mott lätt vind och brus. Tillverkad i högkvalitativt, tåligt skummaterial och erbjuder upp till 20 dBs dämpning av vindbrus, samtidigt som den inte tappar ljudkvalitet. Tillverkad för Rycote och skyddar mot fukt och UV-strålar.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.