Puffskydd 30/55

Rycote Puffskydd 30/55

Artikelnummer: 1010521
83 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Detta puffskydd är diskret, lätt att dra på och designat för att skydda mikrofonen mott lätt vind och brus. Tillverkad i högkvalitativt, tåligt skummaterial och erbjuder upp till 20 dBs dämpning av vindbrus, samtidigt som den inte tappar ljudkvalitet. Tillverkad för Rycote och skyddar mot fukt och UV-strålar.
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.