Vindskyddspäls till Zoom H2n

Rycote Vindskyddspäls till Zoom H2n

Artikelnummer: 1018799
  • Minskar vindljud och handljud vid filmning
  • Bibehåller god ljudkvalitet
519 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En vindskyddspäls används för att ta bort missljud från vind och blåst. Perfekt för intervjuer, podcaster och bloggar i blåsig miljö. Vindskyddspälsen i kombination med det puffskyddet gör att det skapas stillastående luft kring mikrofonen, vilket krävs för ett bra ljud.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.