Samsung 870 QVO 4TB
Samsung 870 QVO 4TB
Samsung 870 QVO 4TB
Samsung 870 QVO 4TB
Samsung 870 QVO 4TB
Artikelnummer: 1053857

Samsung 870 QVO 4TB

Intern SATA SSD 4TB

Webblager
Finns i webblager
Butikslager:
  • Lagringskapacitet upp till 8TB
  • Läshastighet upp till 560MB/s
  • Skrivhastighet upp till 530MB/s

Välj minnesstorlek

4 190 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Samsung 870 QVO är en intern SATA SSD som erbjuder lagringskapacitet upp till 8TB för PC-användare som vill uppgradera stationära eller bärbara datorer. Här får du mycket lagringskapaciteten – utan att tumma på prestanda. Den har en hög tillförlitlighet och hanterar all din vardagliga användning i en handvändning. 

Fördelar

  • SATA 6GB/s-gränssnitt
  • Kompatibel med SATA 3- och SATA 1,5 GB/s
  • 3 års garanti

Levereras med

  • Samsung 870 QVO
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.