Samsung flaggskeppsmobil med quad-kamera och stöd för S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Black

Artikelnummer: 1050476
 • 6,8" dynamisk AMOLED-skärm på 120Hz
 • Fyra kameralinser med huvudkamera på 108MP och f/1,8
 • Videoupplösning i 8K i 24fps
 • Batteri med kapacitet på 5000mAh
 • Kompatibel med S Pen
 • Exynos 2100-processor
13 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Black
Bordsstativ / Selfiestick BK15
LED-Belysning RGB Mobile Light L3
15 279 SEK
Galaxy S21 Ultra 5G 128GB Black
LED-Belysning Mobile LED Light L2
PowerVault III Wireless PD
14 979 SEK

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Galaxy S21 Ultra är en smartphone skapad för ett nytt tänk inom foto och video med en telefon. Den har en kontursskuren kameradesign och en videokvalitet som gör att du kan filma i upp till 8K och samtidigt plocka ut högkvalitativa stillbilder från filmen. Tillsammans med en snabb processor, ett kraftfullt batteri, tåligt glas och 5G gör den här telefonen skäl för sitt namn – den är ultra!

Fördelar

 • Foto och videoegenskaper som sticker ut
 • Fyra kameralinser med huvudkamera på 108MP och f/1,8
 • Videoupplösning i 8K i 24fps
 • Dynamisk Amoled-skärm på 6,8"
 • Samsung Exynos 2100-processor

Unik design och skärm som ta för sig

Det som framförallt sticker ut på Galaxy S21 Ultra är den unika kamerakonstruktionen som blir en del av telefonens designspråk. Den har också en ljus och levande dynamisk Amoled-skärm på hela 1500 nits och 120Hz. Skärmen är dynamisk och anpassar uppdateringsfrekvensen efter vad du gör på telefonen. På så sätt sparar den kraft och batteri till de stunder det verkligen behövs.

Huvudkamera med 108MP och f/1,8

Kamerasystemet i S21 Ultra har fyra linser med laserfokus där huvudkameran har 108MP och en bländare på f/1,8 vilket gör det lättare för dig att få skarpa bilder, men också lättare att fotografera i mörker. Den har två telefotolinser med 10+10MP och hela 100x zoom, samt en ultravidvinkellins med 12MP. På framsidan hittar du dessutom en 40MP selfiekamera med f/2,2 och autofokus.

Videoupplösning i 8K

Det är inte bara kamerans unika design som sticker ut, utan även dess videoupplösning. Spela in filmer i 8K i 24fps och få ett råmaterial med extremt hög bildkvalitet för att vara filmat med en smartphone. Du kan dessutom direkt från din inspelning plocka stillbilder och fånga alla ögonblick utan att välja om du ska fota eller filma.

Batteritid för hela dagen

Galaxy S21 Ultra har ett stort batteri som räcker i över 24 timmar oavsett om du använder 5G eller inte. Det ligger på 5000mAh och tillsammans med den dynamiska skärmen och energieffektiva processorn Samsung Exynos 2100 får du ut maximalt med kraft under en längre period.

Levereras med

 • Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Black
 • USB-C till USB-C-kabel
OBS! Glöm inte köpa till väggadapter och hörlurar
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.