Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X
Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X
Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X
Artikelnummer: 1021835

Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X

50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Fuji X

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

50/1,3 Cine AS UMC CS till Fuji X
Med detta objektiv från Samyang får du bra bild- och filmkvalitet även i sämre ljusförhållanden. Objektivet har manuell foksusering och är utvecklat främst för filmskapande ändamål.

Med fokusringen kan du styra fokuseringen och med bländarringen styr du bländaren tyst när du filmar för ett exakt resultat. Det låga T-numret möjliggör filminspelning under olika ljusförhållanden. Endast manuella kontroller.

Linsen har 9 glas indelade i 7 grupper, inklusive 2 asfärsiska linser (ASP) som gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Ultra Multi Coating (UMC) använts.

Levereras med
Motljusskydd

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.