USB-minne 32GB Cruzer Blade svart

SanDisk USB-minne 32GB Cruzer Blade svart

Artikelnummer: 319333
  • Lagringskapacitet: 32 GB
  • Ökad säkerhet med SanDisk ® SecureAccess programvara
  • Liten och smidig att bära med sig
129 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Sandisk Cruzer Blade 32GB
Sandisk Cruzer Blade, svart extremt liten USB-sticka som kan följa med dig vart du än går. Spara och dela med dig av dina filer, bilder, musik och annat roligt. Skydda dina filer på USB minnet med medföljande SanDisk ® SecureAccess programvara och ta del av ökat skydd via Secure Online Backup (upp till 2 GB) som erbjuds av SanDisks online backup partner
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.