Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Satechi USB-C Pro Hub, Silver
Artikelnummer: 1054574

Satechi USB-C Pro Hub, Silver

Kompakt USB-C-hub till MacBook

Webblager
Ej köpbar
Butikslager:
 • Anslut till USB-C-portarna på din MacBook
 • Flera portar i kompakt format
 • USB-C/Thunderbolt 3, HDMI 4K & USB-A
849 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Satechi Pro hub är speciellt utformad till din MacBook Pro. Med sin kompakta storlek och flera anslutningsmöjligheter är det din perfekta följeslagare i väskan. Den har bland annat två USB-C-portar för laddning, stöd för Thunderbolt 3 och 4K HDMI. Denna USB-adapter ger dig fler portar där du kan ansluta all din kringutrustning och öppnar upp mängder med möjligheter med din MacBook.

Anslutningar

 • 1x HDMI (upp till 4K 60Hz)
 • 1x USB-C PD (upp till 40GB/s data, 87W ström & 4K 60Hz videosignal)
 • 2x USB-A (upp till 5GB/s)
 • 1x USB-C (upp till 5GB/s, ej ström & videosignal)
 • 1x SD & microSD-kortläsare
Satechi USB-C Pro Hub Rymdgrå

Fler portar – fler möjligheter

Satechi Pro hub ger dig möjlighet att använda all din utrustning överallt. Den har USB-C PD-port för genomgående laddning och snabb dataöverföring samtidigt som du har tillgång till USB 3.0-portar, SD/microSD-kortläsare, 4K HDMI och en USB-C-dataport.

HDMI 4K för skarp video

HDMI-porten ger dig en skarp, högupplöst video till din 4K-skärm. Anslut enkelt en HDMI-kabel från adaptern till din externa bildskärm för att få en klar och skarp bild. Anslutningen kräver en direkt HDMI till HDMI-anslutning.

USB-C strömförsörjning

Satechi Pro hub har en USB-C PD-port som stöder dataöverföring med hastigheter upp till 40GB/s och laddning för både 13-, 14- och 15-tums MacBook Pro-modeller. Njut av 5K-videoutgång eller anslut två skärmar för kristallklar 4K-upplösning.*

Ytterligare en USB-C

Utöver USB-C PD-porten kommer Satechi Pro hub också med en andra USB-C-port, som har dataöverföring med hastigheter upp till 5 GB/s. Observera dock att den här porten inte stöder pass-through-laddning för MacBook Pro utan endast kan användas för dataöverföring.

Passar till

 • MacBook Pro M1, M1 Pro, M1 Max (2021)
 • MacBook Pro (2020/2019/2018/2017/2016)
 • MacBook Air (2020/2018)

Levereras med

 • Satechi USB-C Pro Hub
Bra att veta! *Dual display fungerar inte tillsammans med Apple M1-chip. Adaptern stöder inte Apple Super Drive och USB-portarna kan inte ladda en iPad. Enligt rekommendation bör endast 1 hårddisk anslutas i taget.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.