Axelstativ Gunner V2 DSLR rig

Scandinavian Photo Axelstativ Gunner V2 DSLR rig

Artikelnummer: 1027266
3 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stabil rigg för system- och videokameror

Axelstativ Gunner V2 DSLR rig klarar tyngre kameror och fungerar lika bra till systemkameror som till större videokameror. Riggen ger komfort och stabilitet vid filmning och fotografering och går även att montera på stativ. En stor fördel med riggen är att du inte behöver hålla i den hela tiden utan kan släppa den helt för att vila på din axel mellan tagningarna.

Levereras med:

  • 1 st kameraplatta/snabbplatta
  • 3 st kolfiberrör 15mm, 300mm
  • 2 st handtag
  • 1 st z-shape rodclamp
  • 1 st axelvadd
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.