Presentkort

Scandinavian Photo Presentkort

Artikelnummer: VOUCHER-SE

Fyll i ett värde mellan 100 och 10 000 kr och klicka sedan på knappen "Lägg i kundvagnen"

Finns i webblager

Den perfekta gåvan som är lika smidig att ge bort som den är rolig att få!

Presentkortet skickas som ett fysiskt kort och kan sedan användas både för hel- och delbetalning, är giltigt för alla Scandinavian Photos produkter och tjänster i alla våra butiker, på webben och via kundtjänst.

Kortet är giltigt i 3 år efter inköpsdatum och maxbeloppet det kan laddas upp med är 10.000 kronor, vid större belopp kan du köpa flera kort.

Kortet kan ej lösas in mot pengar, förlorat kort ersätts ej. Presentkortet levereras fraktfritt med valet standardleverans om det laddas med ett belopp över 500 kronor.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.