Komplett paket med portabel 15,6" skärm, tangentbord, mus och USB-hub

Scandinavian Photo Portable office kit – Asus MB16ACM + Microsoft Desktop 900 + Hyperdrive 3-i-1 hub

Artikelnummer: 1048434
  • Perfekt kit för hemmakontoret
  • Portabel skärm för möjlighet till dubbla skärmar
  • Trådlöst tangentbord och mus med USB-anslutning
  • USB-hub för ordning och reda på skrivbordet
3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Portable office kit – Asus MB16ACM + Microsoft Desktop 900 + Hyperdrive 3-i-1 hub
Putsduk Photo Microklear Cloth
Z1 (Gen 3) Monitorarm för 1st 17"-34"
3 758 SEK

Komplett paket med skärm, tangentbord, mus och USB-hub

Jobbar du hemifrån och behöver möjlighet att flytta med dig kontoret? I det här paketet får du ett komplett kit för ditt hemmakontor. Det innehåller en portabel skärm på 15,6”, trådlöst tangentbord och mus, samt en USB-hub som gör det enkelt att ansluta allt till din dator.

Fördelar

  • Perfekt kit för hemmakontoret
  • Portabel skärm för möjlighet till dubbla skärmar hemma
  • Trådlöst tangentbord och mus med USB-anslutning
  • USB-hub för ordning och reda på skrivbordet

Portabel skärm från Asus

Det perfekta verktyget för dig som behöver ett portabelt kontor. Den möjliggör arbete på dubbla skärmar, visning av presentationer och hjälper dig till mer effektivt arbete. Med en vikt på bara 780 gram och en profil på 8mm tar den ingen plats i väskan. Skärmen har hybridsignallösning och ansluts enkelt med endast en USB-C kabel vilket gör den kompatibel med de flesta laptops.

Trådlöst tangentbord och mus

Modernt och stilrent tangentbord och mus med en minimalistisk design som smälter in på ditt skrivbord. Både tangentbord och mus är i full storlek för att ge en bekväm arbetsergonomi hela dagen. Tangentbordet har tysta tangenter och hög precision för hög skrivupplevelse. Paketet är sammankopplat med en USB-mottagare och har en batteritid på i genomsnitt två år.

USB-hub för ordning och reda

Hyperdrive 3-i-1 konverterar en USB-C port till tre anslutningar från en USB-C-anslutning. Förutom 4K HDMI har denna lilla hub en USB-C-anslutning med laddningsförmåga och en USB-A 3.1 port

Levereras med

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.