Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Skrivarpapper A4, ohålat

Scandinavian Photo skrivarpapper ohålat A4 80gr 500blad

Artikelnummer: 1017975
  • Dokumentpapper för utskrift av text och till dagligt bruk
  • Fungerar till både Inkjet (bläck) som laserteknik
  • Alltid bra att ha hemma
39 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Kopieringspapper 500 ark

Ett papper med satinyta och extra hög vithet, mycket lämpligt för såväl inkjet som laserteknik för utskrifter i både färg och svart/vitt. Pappret är gjort med ColorLok-teknik som innebär att det torkar snabbt och ger levande färger och djup svärta.

Pappret passar för kopiering, utskrift, fax samt att skriva och rita på.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.