Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Glasfilter platinum IR ND 1,8 4x5,65

Schneider Glasfilter platinum IR ND 1,8 4x5,65

Artikelnummer: 1033444
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reducera ljusmängden

Reducera ljusmängden till kamerans CCD- eller CMOS-sensor och filtrera bort andra våglängder än synligt ljus med detta filter från Schneider. Du kommer att maximera prestandan på din kamera genom att filtrera bort störande ljusspektrum. Detta ger en utökad färgkänsla utan risk för störande IR-ljus så att du får en utökad och "renare" synlig färgskala.

Du kan använda detta filter med alla brännvidder och kombinera med flera filter för att nå en högre densitet. Du kan även använda filtret som ett vanligt ND-filter på alla filmkameror när du önskar dämpning av ljusmängden.

[TEXT1020535591]

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.