Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljusmätare L-478DR-U-EL Litemaster Pro för

Sekonic Ljusmätare L-478DR-U-EL Litemaster Pro för

Artikelnummer: 1027549
4 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Ljusmätare L-478DR-U-EL Litemaster Pro för
väska putspåse i microfibermaterial
Batteri ReCyko 950mA NiMH AAA 4-pack
5 038 SEK

Smart ljusmätare med touch-funktion

Sekonics Litemaster Pro L-478-serie är världens första ljusmätare med pekskärm. Med en rad funktioner för både stillbilder och video samt en kompakt storlek är denna ljusmätare både praktisk och bekväm att använda.

  • Stor och tydlig pekskärm på 2,7"
  • Kalibrera ljusmätaren efter din kamera
  • Inbyggd trådlös Elinchrome Skyport-teknik

Stor pekskärm

Ljusmätaren har en stor LCD-display på 2,7" som visar omgivande ljus, blixtljus, cine och en mängd annan information på ett tydligt och begripligt sätt. Inställningar görs enkelt direkt på pekskärmen.

Enkel kamerakalibrering

Du kan snabbt och enkelt kalibrera L-478 till din kamera med hjälp av Sekonics programvara (Sekonic Data Transfer) tillsammans med data från antingen Sekonic eller X-rite Brand, eller genom att manuellt mata in datan till Sekonic Data Transfer eller på själva mätaren.

Kompatibel med Elinchrome Skyport

L-478DR-U-EL har en inbyggd Elinchrome Skyport-teknik som kombinerar ljusmätning och blixteffektstyrning trådlöst direkt i ljusmätaren med en radiomodul och antenn. Systemet sänder på 2,4 GHz och använder signalprotokoll som är unika för Elinchroms Skyport trådlösa system.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.