Elektret-kondensatormikrofon, anpassad för sång och tal

Sennheiser e 865

Artikelnummer: 552340
  • Kondensatormikrofon med superkardoid-karaktär, anpassad för sång och tal
  • Ger ett klart och naturtroget ljud
  • Fri från distortion, även på starka ljudnivåer (150 dB SPL)
2 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Elektret-kondensatormikrofon från Sennheiser med superkardioid-karaktär, för ett riktat, fokuserat ljud av hög kvalitet.

Mikrofonen har en robust konstruktion och är utvecklad för livebruk - som sångmikrofon eller mikrofon för tal, med sitt naturliga och tydliga ljud.

Levereras med

  • e 865
  • Mikrofonhållare
  • Påse

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.