Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic
Artikelnummer: 1030465

Sennheiser Mikrofon Ambeo VR Mic

Mikrofon Ambeo VR Mic

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
15 510 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sennheiser AMBEO VR Mic

Den lättanvända AMBEO VR Mic är en ambisoniskmikrofon utrustad med fyra matchade KE 14 kapslar i en tetraederkonstellation. Denna speciella design låter dig fånga ljudet som omger dig på en given plats. Som ett resultat får du sfäriskt ambisoniskt ljud som matchar ditt VR video/sfäriska material.

Genom VR Creators Program har Sennheiser försäkrat sig om att få med proffsen inom branschen från början för att få projektet AMBEO VR Mic att lyfta. Detta visar sig nu genom det mångsidiga produktpaket som inkluderar flera tillbehör som underlättar arbetet - inte minst den A-B encoder programvara som finns som plug-in, implementerad i kedjan i din postproduktionsprocess.

Ambisonics

AMBEO VR Mic arbetar med ambisonics - en flerkanalsteknik som låter dig fånga ljudet sfäriskt - från alla håll - på en enda plats i rummet. För playback renderas detta så att du kan virtuellt rotera perspektivet på alla håll, horisontellt och vertikalt. Ambiosonics stöds av alla större postproduktions och playbackverktyg på marknaden idag. Detta gör ambisonics till det mest lämpade verktyget för Virtual Reality och alla andra applikationer med 3D ljud och interaktivt kontrollerad audio. Ett verktyg för att skapa en ny värld av ljud

Anslutning

DIN12M, use enclosed adapter cable to convert to 4x XLR3M Polarity: Pin1 (GND), Pin2 (+), Pin3 (-)

Levereras med:

  • AMBEO® VR Mic
  • Balanserad splitkabel med 4st 3-pin XLR
  • Rycote hållare
  • Vindskydd i skumplast
  • Sennheiser A-B format Encoder, som plug-in för VST och AAX (Mac OS X och Windows)
     
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.