Mikrofon e902

Sennheiser Mikrofon e902

Artikelnummer: 307614
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
E 902 är en dynamisk cardioid instrument mikrofon, som är tänkt till lägsta bas signaler med mycket höga ljudtrycksnivåer. Den är lämplig för kick trummor, basgitarr-ampere, tuba, och andra bas instrument

Levereras:
e902 mikrofon, påse, bruksanvisning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.