Mikrofon MK 4

Sennheiser Mikrofon MK 4

Artikelnummer: 319059
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofon MK 4
MKS 4
Vindskydd MKW 4 till MK 4
4 268 SEK

MK 4 är en stormembrans kondensatormikrofon för professionella studioinspelningar. Med enastående ljudkvalitet är MK 4 enkel att använda och ger mycket för pengarna vilket gör den idealisk för professionella projekt i exempelvis ateljéer och hemmainspelningar. Den har ett membran på 1 tum och mikrofonen tillverkas i Tyskland.

Levereras med:

  • Mikrofonklämma MZQ 4
  • Väska
  • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.