Mikrofon MK 4

Sennheiser Mikrofon MK 4

Artikelnummer: 319059
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Mikrofon MK 4
Vindskydd MKW 4 till MK 4
MKS 4
4 278 SEK

MK 4 är en stormembrans kondensatormikrofon för professionella studioinspelningar. Med enastående ljudkvalitet är MK 4 enkel att använda och ger mycket för pengarna vilket gör den idealisk för professionella projekt i exempelvis ateljéer och hemmainspelningar. Den har ett membran på 1 tum och mikrofonen tillverkas i Tyskland.

Levereras med:

  • Mikrofonklämma MZQ 4
  • Väska
  • Manual
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.