150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport till Canon

Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport till Canon

Artikelnummer: 1014325
 • Hög skärpa, snabb autofokus och bildstabilisering
 • Vädertätad och konstruerad i metall
 • Stort motljusskydd i metall skyddar både mot ströljus och frontlinsen
 • Snabb, manuell åsidosättning av autofokusen
 • Kraftigt stativfäste
 • Anpassad för fullformat
14 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport till Canon
Putsduk Photo Microklear Cloth
Enbensstativ MMA49C kolfiber 5-delat
16 549 SEK
150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport till Canon
Enbensstativ MMA38C kolfiber 4-delat
USB dock till Canon
16 770 SEK

Professionellt objektiv för actionfotografen

Med hög prestanda och utmärkt kvalitet levereras denna avancerade hypertelezoom som kommer uppfylla dina krav som professionell fotograf. Sigma 150-600mm f/5-6,3 DG OS HSM Sport är vatten- och dammsäkert så att du kan använda objektivet under de mest utmanande situationerna. Objektivet är mycket mångsidigt och flexibelt, vilket verkligen kommer tilltala dig som uttrycka dig konstnärligt.

Förutom dess höga optiska prestanda och fotografiska uttryck är Sport-serien från Sigma speciellt framtagen för att passa actionfotografen. Du kommer kunna fota snabba och avlägsna motiv och dina bilder kommer bli utmärkta även i de mest krävande situationerna.

Med USB Dock (säljs separat) blir objektivet helt anpassningsbart så att du själv kan skapa din egen specifikation. Detta är objektivet för dig som vill kunna fota många olika motiv; fåglar, vilda djur, flygplan, motorsport men också porträtt.

Objektivet har behandlats med Super Multi-Layer Coating som minskar ljusslöjor och spökbilder. Detta innebär att dina bilder kommer bli skarpa och ha hög kontrast även i motljus.

Fördelar med Sigma 150-600mm Sport:

 • Möjlighet att låsa zoomen vid varje fokusavstånd
 • Vattenavvisande beläggning
 • OS-system med accelerationssensor
 • Optimerad autofokus
 • Minimerar kromatisk aberration

Levereras med motljusskydd

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.