85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon

Artikelnummer: 1028987
 • Hög skärpa redan på f/1,4.
 • Utmärkt porträttobjektiv med krämig bakgrund.
 • Hög konstruktionskvalitet.
 • Ger bra avstånd till modellen
 • Anpassad för fullformat
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon
Linsrengöring Wet & Dry 10-pack
Putsduk mikrofiber large
10 218 SEK
85mm f/1,4 DG HSM Art till Canon
USB dock till Canon
L-R1 kamerahuslock + bakre objektivlock till Canon EF
10 539 SEK

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art

Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art levererar hög bildkvalitet och är byggd för att passa med dagens högupplösta kameror. Objektivet är konstruerat för fullformatskameror men passar även till APS-C. Med en stor bländaröppning på f/1,4 som levererar en snygg, krämig bokeh-effekt och hög skärpa passar detta objektiv utmärkt för porträttfotografering.

 • HSM-motor för snabb och tyst fokusering
 • Ljusstarkt med snygg bokeh-effekt
 • Vatten- och oljeavvisande beläggning på främre och bakre linser

Optisk prestanda utan kompromisser

Objektivet har 14 linselement i 12 grupper vilket ger objektivet mycket hög upplösning. Det har utrustats med två SLD-glas som minimerar kromatisk aberration och ljusslöjor i dina bilder. Den stora bländaren på f/1,4 gör det idealiskt för fotografering i svagt ljus och levererar en så exakt bokeh-effekt att du kan fokusera på pupillen i en modells öga och samtidigt få suddiga ögonfransar. Det skarpa området får hög upplösning medan det suddiga området ger ett snyggt djup med skön effekt i din bild. Objektivet är designat för att uppfylla de krav som ställs vid fotografering med professionella systemkameror med 50 megapixlar och högre.

Hyper Sonic Motor

Objektivets HSM-motor ger en snabb och tyst fokusering. Det enda du behöver göra för att ändra från autofokus till manuell fokusering är att vrida på fokusringen, även vid kontinuerlig autofokus.

Kompatibel med Sigma MC-11 och USB-dock

Vid användning med objektivadaptern MC-11 (säljs separat) fungerar Sigma 85mm f/1,4 DG HSM Art för Canon även på din Sony E-mount-kamera. Objektivet är dessutom kompatibelt med Sigmas USB-dock (säljs separat) för uppdatering av firmware och till exempel autofokushastighet m.m.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Väska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.