200-500mm f/2,8 APO EX DG till Nikon

Sigma 200-500mm f/2,8 APO EX DG till Nikon

Artikelnummer: 304366
  • Unik telezoom med bländare f/2,8 vid 500mm.
  • Levereras med en speciell 2x konverter.
  • Digital display visar fokusavstånd och brännvidd.
  • Anpassad för fullformat
169 900 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sigma AF 200-500/2,8 EX EG DG
Fyra SLD-element för låg spridning som korrigerar för avvikelser. Fotograferingsavstånd och brännvidd visas på objektivets LCD monitor. Dessutom medföljer som standard en APO teleomvandlare, 2X EX DG II. Med den omvandlas objektivet till 400-1000mm F5.6 AF.
 

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.