24-35mm f/2 DG HSM Art till Nikon

Sigma 24-35mm f/2 DG HSM Art till Nikon

Artikelnummer: 1020434
 • Ovanligt hög ljusstyrka i en zoom.
 • Hög optisk prestanda och snabb autofokus.
 • Passar både till vidvinkelbilder och med en snävare normal bildvinkel.
 • Anpassad för fullformat
10 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

24-35mm f/2 DG HSM Art till Nikon
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
11 018 SEK
24-35mm f/2 DG HSM Art till Nikon
Filter WR Polarisation cirkulärt 82mm
Filter WR Protector 82mm
14 170 SEK

Ljusstark vidvinkelzoom

Sigmas 24-35mm f/2 DG HSM Art ger dig möjligheten att kombinera en zoom med den höga ljusstyrkan du normalt bara hittar i fast optik. Med en brännvidd på 24mm till 35mm med en fast ljusstyrka på f/2 igenom hela registret passar objektivet utmärkt till dig som prioriterar ljusstyrka över zoom, men ändå vill ha flexibiliteten från ett zoomobjektiv. Optiken passar utmärkt till landskap, arkitektur, interiör och inomhusfotografering men också sociala sammanhang om bröllop och mingel när du vill ha mer fokus på personer.

Fördelar:

 • 24mm till 35mm
 • Hög ljusstyrka
 • Snabb autofokus
 • God skärpa
 • Avståndskala och manuell fokus

24mm till 35mm

Zoomomfånget på 24mm till 35mm gör att objektivet löser uppgiften som både vidvidvinkellins och normaloptik med en ljusstyrka som påminner om ett fast objektiv.

Hög ljusstyrka

Den höga ljusstyrkan på f/2 ger dig möjlighet att fotografera i sämre ljus som inomhus eller på kvällen. Optiken är konstruerad med en konstant bländare, vilket gör att exponeringen inte förändras när du zoomar, något som uppskattas i studion och när du fotograferar eller filmar i manuellt läge.

Snabb autofokus

Autofokusen är av HSM-typ som ger en snabb och tyst skärpeinställning.

God skärpa

Precis som fasta objektiv och andra objektiv i Sigmas Art-serie håller 24 - 35/2 DG HSM Art god skärpa ända ut i kanterna.

Avståndskala och manuell fokus

Optiken har en avståndsskala och mekanisk koppling till fokuslinsen, vilket ger konsekvent och pålitligt hantering vid manuell fokusering.

Levereras med:

 • Främre och bakre objektivlock
 • Motljusskydd
 • Väska

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.