Kampanj
Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art till Sony FE

Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art till Sony FE

28mm f/1,4 DG HSM Art till Sony FE

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Hög skärpa på högsta bländare och alla fokusavstånd.
 • Designad för att minimera flares och spökslöjor.
 • Hög ljusstryka passar bra inomhus och vid landskapsfoto i gryning och skymning.
8 890 SEK

Sigma Instant Cashback

Spara 1100 kronor med kod!

Just nu får du 1100 kronor rabatt på denna produkten från Sigma. För att ta del av rabatten skriver du in rabattkoden SIGMAxSP i varukorgen när produkten ligger där. Tryck på läs mer för att se alla produkterna som ingår i kampanjen. Kampanjen gäller t.o.m. 16/6.
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art till Sony

Detta är en klassisk brännvidd för fasta vidvinklar som kombineras med hög ljusstyrka, bildkvalitet och skärpa. Tillsammans blir det en perfekt kombination för att ofta streetfoto, landskap, natur och natthimlar. Tack vare den robusta byggkvaliteten och vädertätningen kan du ta med den i de tuffaste väder. Objektivet har en platt front med 77mm gänga vilket gör att filter och filterhållare inte kräver några speciallösningar.

Fördelar

 • Hög skärpa
 • Framtagen för att minimera flares och spökslöjor
 • Nio rundade bländarlameller för rund och lugn bakgrundsoskärpa
 • Hög ljusstyrka

Ljusstarkt objektiv

Ett objektiv med hög ljusstyrka är perfekt för att få till kort skärpedjup och isolera detaljer i dina bilder, men även att fotografera när det är sämre ljusförhållanden. Bakgrundsoskärpan på Sigmas 28mm f/1,4 DG HSM Art är mjuk och krämig, fri från hårda och störande övergångar.

Väldigt hög skärpa

För att kunna utnyttja den fina bakgrundsoskärpan så är objektivet konstruerat för att ha väldigt hög skärpa genom hela registret, även vid största bländare och på alla fokusavstånd.

Mångsidig vidvinkel

28mm är en brännvidd för dig som tycker 35 mm är lite för lång men som ändå inte vill ha för extrem vidvinkel. Du har så pass bred bildvinkel att du får med en hel den miljö i bilden, samtidigt som du kan utnyttja ett relativt kort skärpedjup för att isolera motiv.

Tyst och snabb autofokusmotor

Autofokusen drivs av en HSM-motor som gör skärpeinställningen snabb och tyst.

Avståndsskala och manuell fokus

Objektivet har en avståndsskala där du ser vilket avstånd som skärpan är inställd och den manuella fokus-ringen har en mekanisk koppling till fokuslinsen i objektivet vilket ger en konstant och konsekvent hantering vid manuell fokusering.

Levereras med

 • Sigma 28mm f/1,4 DG HSM Art
 • Mjuk väska
 • Motljusskydd
 • Objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn