Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount
Artikelnummer: 1058882

Sigma 50mm f/1,4 DG DN Art L-mount

Kompakt och lätt normalzoom med hög optisk prestanda

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Objektivets konstruktion: 14 element i 11 grupper(1 SLD och 3 asfäriskalinser)
 • Kompatibel med höghastighetsautofokus
 • Damm- och väderskyddad konstruktion
11 590 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

SIGMA 50mm f/1,4 DG DN | Art är en standardoptik med stor bländaröppning designat exklusivt för spegellösa fullformatskameror. Genom att använda de senaste teknologierna har detta objektiv uppnått en hög nivå av kompatibilitet mellan den optimala storleken och höghastighets-AF för dagens spegellösa system, samtidigt som högsta optiska prestanda bibehålls. Utöver den ljusstarka bländaren och den vackra bokeh-effekten, har aberrationer blivit optimalt balanserade för en uniform och balanserad bildkvalitet från mitten av bilden ändå ut i kanterna. Resultatet är ett objektiv som verkligen är allsidigt kapabelt när det gäller prestanda och användbarhet, och är designat för att hjälpa fotografer att skapa sitt bästa arbete.

Fördelar

 • 11-bladiga rundade bländarlameller
 • Designad för att minimera flare och ghosting
 • Objektivets konstruktion: 14 element i 11 grupper (1 SLD och 3 asfäriskalinser)
 • Intern fokusering
 • Kompatibel med höghastighetsautofokus
 • HLA (High-response Linear Actuator)
 • Damm- och väderskyddad konstruktion
 • Vatten-och oljeavvisande ytbehandling (frontlinsen)

"Art f/1,4"-standarden med kompromisslös optisk prestanda

Baserat på den senaste optiska designteknologin består detta objektiv av 14 element i 11 grupper, med 3 asfäriska element och 1 SLD-element. Optiken dämpar effektivt olika aberrationer som astigmatism och fältkrökning som inte kan korrigeras i kameran. Trots den stora bländaren på f/1,4 har bildkvaliteten i bildens periferi bibehållits, och sagittal koma-flare har minimerats till den utsträckning att objektivet kan hantera även utmanande stjärn - och nattbilder på största bländaren. Utöver den klara bildkvaliteten utan färgoskärpa genom hela bildcirkeln, kan den stora, naturliga bokeh-effekten i f/1,4 utnyttjas fullt ut vid fotografering.

Höghastighets-AF för smidig och bekväm fotografering

SIGMA 50mm f/1,4 DG DN | Art är det första spegellösa fullformatsobjektivet i Art-serien som använder sig utav den linjära motorn “HLA” (High-response Linear Actuator). Utöver detta, genom att använda en dubbelsidig asfärisk lins som fokuselement, erbjuder objektivet snabb och tyst autofokus samt hög prestanda på följande autofokus trots dess stora bländaröppning. Med största bländare på 1,4 och ett högpresterande AF-system, kan objektivet användas vid en mängd olika situationer så som fotografi i mörker, rörliga motiv, snapshots, och även video.

Hög prestanda, men ändå kompakt

Utvecklingen av SIGMA 50mm f/1,4 DG DN | Art var fokuserad på att förminska chassit genom att minska vikten på en fokuslins och optimera layouten på lins elementen. Detta för att nå den optimala storleken för spegellösa system utan att kompromissa på optisk prestanda för SIGMAs Art-serie. Detta objektiv har lyckats uppnå både högsta klassens prestanda samt storleken som krävs för ett lätt och bärbart fotograferingsverktyg.

Fullt utbud av funktioner och hög byggkvalitet ”Made in Japan”

Objektivets chassi är utrustat med en Focus Mode switch, en Click switch för att välja om bländarringen ska klicka eller inte, en Lock switch för bländarringen för att motverka oönskad ändring av bländaren, och en AFL-knapp för att ange valfri funktion från kameran. Dessa funktioner är designade för intuitiv användning under fotografering. Objektivet har en damm - och väderskyddad konstruktion, och frontlinsen har en vatten- och oljeavvisande ytbehandling. Objektivet är lätt och kompakt, är enkelt att använda, samt säkerställer högsta byggkvalitet genom att alla delar tillverkas i SIGMAs egen fabrik i Aizu, Japan.

Levereras med

 • SIGMA 50mm f/1,4 DG DN | Art
 • Motljusskydd LH782-02
 • Främre objektivlock
 • Bakre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn