Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount
Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount
Artikelnummer: 1058627

Sigma 60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount

60-600mm f/4,5-6,3 DG DN OS Sports L-mount

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Otroligt mångsidig brännvidd 60-600mm
 • Intelligent bildstabilisering (OS)
 • Snabb autofokus
28 690 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivningSIGMA 60-600mm f/4,5–6,3 DG DN OS | Sports är ett kraftfullt ultra-telezoomobjektiv exklusivt för spegellösa fullformatskameror, med unik 10x zoom. Den senaste optiska designen levererar hög optisk prestanda genom hela zoomomfånget, även med 10x zoom, vilket gör optiken kapabel att fånga alla möjliga scener i hög upplösning. Den nyutvecklade linjära motorn "HLA (High-response Linear Actuator)" levererar snabb och precis autofokus. Dessutom tillåter den nyutvecklade algoritmen “OS2” bildstabilisering motsvarande 7 steg på vidvinkel och 6 steg på telefotosidan. Objektivet tillåter användare att sömlöst fånga allt från närbilder till motiv på lång distans utan att byta objektiv.

Fördelar

 • Otroligt mångsidig brännvidd 60-600mm
 • Intelligent bildstabilisering (OS)
 • Snabb autofokus
 • 25 element i 15 grupper (2 FLD och 3 SLD-element)
 • Hög optisk prestanda
 • Damm- och väderskyddad design

Stabil och hög optisk prestanda genom hela zoomomfånget

SIGMA använde den senaste optiska designen för att effektivt korrigera den kromatiska aberration som tenderar att förekomma i ultra-teleobjektiv genom att använda en mängd högkvalitativa material, däribland FLD och SLD-glaselement. Objektivet är kapabelt att fånga varje ögonblick med kompromisslös bildkvalitet i det unika zoomomfånget 60-600mm. Minsta fokusavstånd är 45cm i den vida änden, och vid 200mm har objektivet sin maximala förstoringsgrad 1:2.4, vilket tillåter användarna att även utnyttja objektivet som ett tele-makro, vilket utökar objektivets mångsidighet.

Höghastighets-AF tack vare nyutvecklad "HLA"-motor

Autofokusen i SIGMA 60-600mm f/4,5–6,3 DG DN OS | Sports utnyttjar den nyutvecklade linjära motorn "HLA (High-response Linear Actuator)". Denna högeffektiva linjära motor och avancerade elektroniska kontroll möjliggör en tyst autofokus med enastående hög hastighet och precision. Den nya motorn möjliggör också en hög prestanda i följande fokus, och säkerställer att det avgörande ögonblicket inte missas i sportfotografi eller någon annan situation där motivet är i rörelse, allt ifrån motorfordon till flygande fåglar.

Nyutvecklad bildstabiliseringsalgoritm "OS2" ger hög kompensation upp till 7 steg

Objektivets OS (Optical Stabilizer, bildstabilisering) använder SIGMAs nyutvecklade algoritm "OS2". Den nya algoritmen förbättrar bildstabiliseringens prestanda avsevärt, med 7 steg i den vida änden och 6 steg i telefoto-änden. Detta gör det möjligt för objektivet att fånga kraftfulla och dynamiska ögonblick med en rik känsla av rörelse. Objektivet är utrustat med två OS-lägen: Mode 1 är lämpligt för allmän fotografering, och Mode 2 är bäst lämpad för panorering, till exempel vid motorsport och andra dynamiska situationer. I Mode 2, tack vare en accelerationssensor kombinerad med SIGMAs Intelligent OS, en algoritm specifikt designad för panoreringar, är det möjligt att få effektiv bildstabilisering även när kameran rör sig vertikalt eller diagonalt, oavsett om objektivet är riktat horisontellt eller vertikalt. Detta innebär att motivets rörelse kan uttryckas utan att förlora effekten av panoreringsbilder.

Chassi byggt i flera material för ett lätt och robust objektiv

Objektivet har ett chassi byggt i flera material, så som magnesium, CFRP, och TSC som har arrangerats optimalt enligt sina egenskaper. Resultatet är att objektivets chassi väger mindre medan det bibehåller samma robusthet som tidigare modeller, vilket ger hög mångsidighet i en mängd olika miljöer och applikationer. Carbon Fiber Reinforced Plastic, ett lätt men starkt material som används bland annat i flygplan. Thermally Stable Composite, polykarbonat med termiska egenskaper som liknar aluminium. Dess likhet med metalldelar bidrar till hög tillverkningsstandard.

Dual Action Zoom för intuitiv komponering

Objektivet har Dual Action Zoom, som stödjer zoomning med både zoomringen och rak zoom genom att trycka objektivet inåt och utåt. Detta gör att användaren snabbt och intuitivt kan ändra brännvidden oavsett situation.

Damm- och väderskyddad design för trygghet i olika miljöer

Bajonetten, fokusringen, zoomringen, samt switchar och switchpanel är alla damm- och väderskyddade för att förhindra att damm och smuts kommer in i objektivet. Frontlinsen har en vatten- och oljeavvisande ytbehandling.

Levereras med

 • Sigma 60-600mm f/4.5–6,3 DG DN OS
 • Objektivlock/huva LC-740E
 • Motljusskydd LH1144-02
 • Främre- och bakre objektivlock
 • Inbyggt stativfäste (ej avtagbart)
 • Väska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn