Sigma CINE 85mm T1.5 FF PL-mount i/Technology
Artikelnummer: 1047239

Sigma CINE 85mm T1.5 FF PL-mount i/Technology

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Frontdiameter på 95 mm är standard genom hela Sigma CINE-serien
  • Standardiserad kugghjulsposition gör det lätt att växla objektiv med followfocus och/eller zoommotor monterad
  • 0.8M Gear Pitch standard säkerställer kompatibilitet med externa tillbehör
51 990 SEK
Fri frakt vid köp över 1 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Sigma 85mm T1,5 FF

Sigma 85mm T1,5 FF ingår i Sigmas FF High Speed Prime-serie av videoobjektiv med en största bländare på T1,5. Objektivet fungerar med fullformatskameror och har en kompakt konstruktion som gör det smidigt att använda samtidigt som det levererar en riktigt hög upplösning - redo för 8K. Detta är ett objektiv för dig som arbetar med film och ställer höga krav på din utrustning.

Fördelar

  • Kompakt, lätt och robust filmobjektiv
  • Ljusstarkt med snygg bakgrundsoskärpa
  • Damm- och stänksäkert - gjort av 100% metall
  • Fokusrotationsvinkel på 180°

Hög bildkvalitet och optisk prestanda

Teleobjektivet har en brännvidd på 85mm med största bländare på T1,5 och levererar skärpa i kombination med en riktigt snygg bokeh. Det är utformat för att uppfylla Sigmas CCI-standard och levererar färgbalans tillsammans med upplösning av hög klass. Linsen har konstruerats för att minimera ljusslöjor och spökbilder samt öka kontrasten i motljus.

Vädertätat och robust

Med en kompakt och lätt design håller objektivet vikten och storleken till ett minimum. Objektivet har en robust konstruktion som är både damm- och stänksäker vilket gör att du kan använda det även under tuffa väderförhållanden. Kroppen är gjord av 100% metall för att klara påfrestningar och hålla länge.

Filmobjektiv

Objektivet har tandade ringar och är anpassat att kunna användas med follow-focus samt en mjukgående steglös bländarinställning. Ringarna har ljuddämpats för så tyst drift som möjligt. Med en fokusrotationsvinkel på 180° får du extremt hög precision på fokuseringen.

/i Technology kompatibel

Har du en videokamera och ett objektiv som stödjer denna funktion kommer du kunna läsa av metadata från objektivet som fokusavstånd, brännvidd och bländarvärde. Detta underlättar sedan för dig när du arbetar med materialet i efterproduktion. 

Levereras med

  • Sigma 85mm T1,5 FF PL-mount
  • Främre objektivlock
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn