Konverter MC-11 till Sigma SA för Sony FE/E-mount

Sigma Konverter MC-11 till Sigma SA för Sony FE/E-mount

Artikelnummer: 1025560
2 595 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sigma Konverter MC-11
Denna konverter gör det möjligt att använda Sigmas SA-objektiv med Sony FE/E-mount kameror, perfekt för dig som har olika kamerassytem. Konvertern utökar även sortimentet av objektiv för dig som använder Sony FE/E-mount-kameror. Objektiven blir fullt kompatibla med automatisk exponeringskontroll i Sony FE/E -mount kamerahus och tillåter användning av snabb och jämn autofokus samt OS-funtkioner i kompatibla objektiv och kameror. Även Exif-data såsom linstyp, brännvidd, bländartal och annan data för bilden fungerar vid användning av konvertern.

En LED-lampa på konvertern gör det enkelt att se om det monterade objektivet är kompatibelt eller om konvertern behöver uppdateras före användning. Grön lampa innebär att objektivet är fullt kompatibelt, blinkade orange lampa innebär att att objektivet är kompatibelt men behöver firmware-uppdateras. Om lampan inte lyser alls är objektivet inte kompatibelt. Fullständig lista på kompatibla objektiv och kamerahus hittar du på Sigmas hemsida.

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.