Stativfäste till Sigma 100-400mm F/5-6,3 DG DN OS Sony-FE/L-mount

Sigma Tripod socket TS-111 Kit till 100-400mm F/5-6,3 DG DN OS Sony-FE/L-mount

Artikelnummer: 1048966
  • Det avtagbara Arca-Swiss-fästet är kompatibelt med Arca-Swiss-kulleder och gimbals
  • Ger bättre balans mellan kamerahus och objektiv
  • Avlastar kamerans bajonett vid användning av stativ
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
När du använder objektivet på ett stativ kan detta stativfäste underlätta din fotografering, det hjälper till att minska belastningen på kamerahuset och ger bättre balans på stativet. Stativfästet levereras med ring också hjälper till att minska belastningen på kameran och bajonetten när du bär eller transporterar objektivet.

Fördelar

  • Det avtagbara Arca-Swiss-fästet är kompatibelt med Arca-Swiss-kulleder och klämmor
  • Ger bättre balans mellan kamerahus och objektiv
  • Avlastar kamerans bajonett vid användning av stativ

OBS! Denna produkt är kompatibel med Arca Swiss skruvklämma. Se till att den är skruvad och ordentligt fastsatt. Denna produkt är inte avsedd för klämmor av spakstyp. Det finns några hävstångsklämmor tillgängliga som inte fixeras ordentligt och säkert. Se till att två säkerhetsproppskruvar (medföljer) alltid är fästa så att Arca Swiss-fästet inte faller av.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.