Paket för att fotografera stjärnhimlen med långa slutartider

Slik Astro Tracker ECH-630 & SMH-250 Micro Adj. Mount

Artikelnummer: 1049517
  • Paket med Astro-tracker och precisionshuvud som underlättar finjusteringen
  • Skapa långa exponeringar på stjärnhimlen
  • Kompakt Astro-tracker med lång batteritid
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Paket med Astro-tracker och precisionshuvud – fotografera stjärnor med långa slutartider

Slik ECH-630 Astro-Tracker är ett kompakt motoriserat fäste med hastighetsinställningar för stjärn-, mån- och Time lapse fotografering. Detta astro-tracking-huvudet väger endast 630g och tar ungefär samma mängd utrymme som en 24–70 mm objektiv i din kameraväska. Detta gör det perfekt för dig som gillar fotografera stjärnhimlen utan att bära med dig extra vikt.

Fördelar

  • Låg vikt och hög kapacitet
  • Skapa långa exponeringar på stjärnhimlen
  • Batteritid som räcker hela natten
  • Låter dig ställa in ditt stativhuvud exakt med hjälp av fyra skruvar
  • Basen är Arca-Swiss-kompatibel

Kompakt astro-tracker med lång batteritid

ECH-630-kapacitet varierar beroende på dess vinkel. Den kan hålla upp 5 kg när rundeln är platt och upp till 2 kg i 45 graders vinkel. Detta gör det perfekt för lätta DSLR-kameror eller spegelfria kameror med snabba objektiv. Allt som behövs är fyra AA-batterier för att ECH-630 ska fungera i upp till 20 timmars användning, mer än tillräckligt för en hel natt. Enheten har också en micro USB-port för att ansluta ett externt batteri under ännu längre körtider.

Slik SMH-250 Micro Motion Head som kan användas med Astro-trackern ECH-630 Sky Tracker eller vilken kameran eller stativhuvudhuvud. Detta fäste tillåter ECH-630 att luta upp till 90 grader och har fyra individuella tumskruvar för att göra minsta justeringar av huvudets position. Detta gör finjustering av polär justering av ECH-630 mycket enklare.

Levereras med

  • ECH-630 Astro Tracker
  • SLIK SMH-250 Micro Motion Head

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.